Ska ni arrangera en resa?

Är du en passionerad skidåkare som gillar att planera event? Representerar du kanske även din elevkår, skola eller organisation? Att vara representant för en resa innebär i korta drag att vi tillsammans planerar och koordinerar gruppens skidresa och att ni är ansiktet utåt för resan under marknadsföringen. Ni  säkerställer att ingen missar årets roligaste vecka. Detta är en unik möjlighet att skapa oförglömliga upplevelser för dig, dina vänner och alla medstuderande. 

Att vara representant

Hur mycket jobb krävs?

Det är faktiskt helt upp till dig själv! Vi brukar säga att insatsen är lika med resultatet. Ju mer tid och energi vi tillsammans lägger ner, desto populärare blir resan. Vi har över 30 års erfarenhet ifrån hela processen att arrangera gruppresor till alperna och tar hand om allt det praktiska hela vägen. Du kommer alltså aldrig stå med ansvaret eller ta några ekonomiska risker. De flesta grupper har 2-4 representanter som hjälps åt, vilket ofta gör det roligt och ger ett gott resultat.

Vad är nästa steg?

Det är enkelt, ta bara kontakt med oss så hjälper vi er vidare. Längst ner på sidan finns ett kontaktformulär. Vi svarar så snabbt vi kan och berättar gärna mer. Därefter är det bara att köra igång och så ser vi till att skapa den bästa resan.

Hur många resenärer behövs?

The more the merrier! Vi samarbetar med representanter för grupper över 15 personer. Det ger den bästa kommunikationen och upplevelsen från start till slut. Om ni är en grupp vänner under 15 personer får det utmärkt att boka direkt via hemsidan alt. kontakta oss så hjälper vi gärna till att hitta den perfekta lösningen.

KONTAKTA OSS