COVID-19

Den nuvarande Covid-19 pandemin har påverkat samhället och resor i över ett år. När du reser med oss är det viktigt att du kan resa tryggt och säkert. SkiVenue följer noggrant utrikesdepartementets resevägledningar såväl som lokal myndigheters riktlinjer.  

 
Som Skandinavisk resebyrå är vi medlem av den danska Rejsegarantifonden som ger maximal säkerhet för paketresor. Vårt medlemsnummer är 3348.  

Trygghet med paketresor och Resegarantifonden 

Resor bokade via en resebyrå och som inkluderar två eller flera sammanlänkade resetjänster klassificeras som en paketresa och faller under paketreselagen. Därmed är du som gäst hos oss skyddad vid oförutsedda händelser och vid en eventuellt inställd är du alltid garanterad återbetalning.  
 
Skulle svenska utrikesdepartementet avråda från icke nödvändiga resor till ditt resmål 0-14 dagar innan avresan blir resan inställd och återbetalad. Om SkiVenue mot förmodan inte skulle kunna återbetala en inställda resa, så är du skyddad via vårt medlemskap hos Rejsegarantifonden som istället garanterar återbetalning. Din betalning är alltså trygg och säker.

 

Resevägledningar

Vi följer löpande utvecklingen med Covid-19 och efterföljer svenska utrikesdepartementets resevägledningar för samtliga våra resmål. Vi följer givetvis resevägledningarna och genomföra inga resor vid en eventuell avråda för icke nödvändiga resor till ditt resmål.

 

På resmålet 

Lokalt på resmålet kan det förekomma olika rekommendationer och restriktioner. Vi håller oss alltid uppdaterade på lokala myndigheters regler och riktlinjer. Vid behov blir du informerad, så att du kan resa tryggt och säkert till alperna. Rekommendationer och restriktioner kan gälla till exempel afterski, nattliv och större folksamlingar.