Les Arcs 1800

Namnet på Les Arcs skidområde talar nästa för sig själv, Paradiski! Vi kan garantera dig att ni inte kommer bli besvikna och skidsystemet erbjuder hela 420 km pist.


  • Skidåkning på 2 glaciärer helt upp till 3.250 m ö. h.

  • Afterski på klassiska La Folie Douce   

  • Boenden med plats för stora studentgrupper  

  • Stor snösäkerhet och perfekta skidförhållanden Les Arcs 1800


Namnet på Les Arcs skidområde talar nästa för sig själv, Paradiski! Vi kan garantera dig att ni inte kommer bli besvikna och skidsystemet erbjuder hela 420 km pist. Med det lokala liftkortet ingår 120 km pist, men det är möjlighet att uppgradera till hela Paradiski hemifrån.  

Les Arcs är uppdelat i flera olika nivåer och den största byn heter Les Arcs 1800 och ligger på just 1.800 m ö. h. 

  • Skidåkning på 2 glaciärer helt upp till 3.250 m ö. h. 
  • Afterski på klassiska La Folie Douce  
  • Boenden med plats för stora studentgrupper  
  • Stor snösäkerhet och perfekta skidförhållanden 

Byn


Les Arcs kan kännas lite komplicerad eftersom byn är uppdelad i flera olika nivåer. Les Arcs 1800 är den absolut största delen och det är här vi rekommenderar att man bor när ni reser med SkiVenue. Här hittar ni allt man behöver och det finns gott om butiker, barer, restauranger, nattklubb, skiduthyrning och mycket annat i Les Arcs 1800.    

Barer och nattliv


I Les Arcs 1800 finns det bra utbud av både barer och nattliv. Afterskin börjar man bäst på klassiska La Folie Douce som ligger uppe i backen. Den välkända afterski-kedjan utökade inför säsongen 19/20 till Les Arcs och har både byggt till och renoverat och är utan tvekan värt ett besök. På dagen är det lunchrestaurang och på eftermiddagen blir det afterski och dans på borden. När La Folie Douce stänger kan man antingen åka skidor eller liften ner till byn. Club 73 är nog den mest kända klubben och det är här festen håller igång hela natten.  

Events


SkiVenue skräddarsyr era events. Vi kan arrangera allt från picnic i backen, beer pong-turnering, och stora fester med välkända artister och Dj’s. Planeringen görs tillsammans med er så att veckan i alperna blir precis oförglömlig och precis som ni vill ha den. 

Skidområdet


skidområdet Paradiski finns det totalt 420 km pist. Resan inkluderar det lokala liftkortet Les Arcs-Peisey-Vallandry" med 210 km pist och det räcker gott och väl till för en vecka. Men vill du testa välkända La Plagne och maximera skidsemestern, så är det ett bra tips att utöka liftkortet hemifrån.


Indkvartering


Vi samarbetar med flera stora boenden som primärt ligger i områdena Charvet och Villards. Det betyder att du som utgångspunkt alltid bor centralt och med bra läge till allt i Les Arcs. Vi kan ordna boenden som har plats för grupper upp till 1.000 personer.  


Kontakta oss, så tar vi fram förslag på en passande lösning för er grupp! 


LES ARCS

SKICKA EN FÖRFRÅGAN

 
 
 
 
 
Alpe d'Huez
Les Arcs 1800
Les Deux Alpes
Sestriere
Tignes
Val d'Isere
Val Thorens
Annan