Les Deux Alpes

I 1650 meter ligger Les Deux Alpes som har gletsjerskiløb op til hele 3600 m!


  • Skidåkning upp till imponerande 3.600 m ö. h. 
  • Afterski på Pano Bar och Umbrella Bar...  
  • Möjlighet för stora boenden med plats för stora studentgrupper  
  • Stor snösäkerhet och en lång skidsäsong

Les Deux Alpes


I Les Deux Alpes får du stor snösäkerhet, långa pister och en by som är full av liv med barer, restauranger och nattliv. Glaciären gör det faktiskt möjligt att åka skidor både på sommaren och vintern. Området lockar till sig många freeride-åkare och offpist-fantaster, tack vare att det välkända offpist-området La Grave som ligger i närheten. 

  • Skidåkning upp till imponerande 3.600 m ö. h. 
  • Afterski på Pano Bar och Umbrella Bar...  
  • Möjlighet för stora boenden med plats för stora studentgrupper  
  • Stor snösäkerhet och en lång skidsäsong 

Byn


Les Deux Alpes ligger i en dal mellan två bergsryggar. Detta innebär att det är ca 20 minuters promenad från ena till andra änden av byn. Det mesta av bylivet med butiker, barer och restauranger, nattliv och de stora lägenhetskomplexen ligger dock samlat i ena delen, så man har allt man behöver inom ett kort avstånd.

Barer & nattliv


Det finns många möjligheter när det kommer till barer och nattliv i Les Deux Alpe. Vårt tips är att man börjar afterskin på 2.400 m ö. h på Pano-bar. När de stänger kl. 17.00 kan du nästa ta liften direkt till Umbrella Bar och fortsättta fest till kl. 19.00. Nere i byn är Smithys Taverna alltid ett säkert kort och i början av kvällen är det restaurang men från 21-22 skruvas musiken upp och festen drar igång. Precis vid sidan om ligger byns största nattklubb, Avalanche och här är det fest till långt in på småtimmarna för den som orkar. 

Events


SkiVenue skräddarsyr era events. Vi kan arrangera allt från picnic i backen, beer pong-turnering, och stora fester med välkända artister och Dj’s. Planeringen görs tillsammans med er så att veckan i alperna blir precis oförglömlig och precis som ni vill ha den. 


Skidåkning


Les Deux Alpes ligger 1.650 på m ö. h. vilket är fullt tillräckligt för riktigt fin skidåkning, men det gör också att temperaturen är lite behagligare på afterskin och nere i byn. Glaciären ligger på imponerande 3.600 m ö. h och hit kommer du med bara 3 liftar från byn. På sommaren används glaciären till sommarskidåkning tack vare den höga höjden och du kan därmed alltid vara säker på fina snöförhållanden. Innan säsongen 20/21 byggdes ytterligare en ny lift, vilket innebär att det finns 2 liftar upp till glaciären. 


Boende


I Les Deux Alpe samarbetar vi främst med 2 stora boenden som ligger bredvid  varandra. La Muzelle och Andromede passar utmärkt för större grupper och kan rymma upp till 800 personer. Dessutom bor man bara 150 m från liften och nära det mesta i byn.  
 
Kontakta oss, så hjälper vi till att hitta den perfekta lösningen för just er grupp! 


LES DEUX ALPES

SKICKA EN FÖRFRÅGAN

 
 
 
 
 
Alpe d'Huez
Les Arcs 1800
Les Deux Alpes
Sestriere
Tignes
Val d'Isere
Val Thorens
Annan