Val d'Isere

Val d'Isere är bland de absolut bästa skidsystemen i hela världen. Skidåkning upp till 3.456m och 350 km pist inkluderat i liftkortet!


  • Alpernas största La Folie Douce 
  • 350 km fantastisk skidåkning 
  • Charmig fransk alpby 
  • Legendarisk afterski och nattliv 

Val d'Isere


Val d’Isère är byn som har de lilla extra! Lite finare, lite mysigare och lite lyxigare rent generellt. Skidåkningen i systemet Espace Killy håller absolut toppklass och här upplever du unik afterski på La Folie Douce och Cocorico. Nattklubben DouDoune är utan tvekan en av alpernas absolut bästa och mest välkända nattklubbar. Om inte detta skulle vara nog så är atmosfären i Val d’Isère något helt unikt och byn är också sprängfylld av restauranger, barer och butiker.  

   

 

Skidområdet


Området Espace Killy sträcker sig över 350 km pist och inkluderar både Val d’Isère och Tignes i samma liftkort. Systemet är effektivt uppbyggt och det är lätt att ta sig runt i systemets olika delar. Det finns fina möjligheter oavsett om du föredrar pist, park eller puder. I Tignes hittar du till exempel glaciären Grand Motte med skidåkning på hela 3.456 m ö. h. Det betyder att du alltid är garanterad fina snöförhållanden och du kan faktiskt åka skidor på glaciären även under sommaren. 

Espace Killy kan man både göra dagsutflykter eller åka ut direkt till sina favorit backar i närheten av där man bor. När det är dags för mat eller vätskepaus finns det riktigt många bra restauranger och uteserveringar att välja på.

Boende


I Val d’Isère kan vi hjälpa till med allt från enklare lägenheter till stora chalet’er med pool och catering. Det finns något för alla smaker och vi har boende med plats för upp till 375 personer på samma komplex. Det breda utbudet av boenden gör att destinationen passar utmärkt för alla typer av grupper. Vi ser fram emot att höra vad ni har för önskemål och att få möjlighet att hjälpa er planera nästa skidresa till Val d’Ière tillsammans med er.


Byn


Val d’Isère ligger det mesta samlat och det är trevlig små gator med äkta autentisk och fransk alpkänsla. Du hittar allt från enklare restauranger till riktiga lyx krogar, vinbarer och franska delikatessbutiker. Det mesta är inom ett kort gångavstånd men det finns också ett effektivt system med skidbussar. I starten av byn ligger området La Daille, här är lägenheterna generellt lite billigare och du bor precis vid den nybyggda kabinbanan som bokstavligt talat går direkt upp till La Folie DouceDet betyder också att du på eftermiddagen kan åka skidor ner från afterskin direkt till ditt boende. Bor du i centrum av Val d’Isère finns det fler olika liftar att välja bland på morgonen. Barer och nattliv


När skiddagen börjar gå mot sitt slut är det självklara valet att åka förbi La Folie Douce för afterski. Härifrån fortsätter man bäst till byn och afterskin fortsätter på Cocoricos stora uteterrass. När man har käkat middag antingen i lägenheten eller ute i byn så finns det mängder av barer att utforska för den som önskar. Ett av de senare stoppen blir ofta nattklubben DouDoune. Har får du en av alpernas helt klart bästa klubbupplevelser och den moderna interiören och scenen uppdateras ofta, så att varje säsong bjuder på en ny upplevelse. 

 

Events


Våra mest populära events i Val d’Isère inkluderar ofta nattklubben DouDoune eller afterskiställena La Folie Douce och Cocorico. Möjligheterna är såklart många och vårt team har tidigare arrangerat allt från skidtävlingar, BBQ i backen, stand-up och stora events med både välkända artister och dj’s.  


ESPACE KILLY (VAL D'ISERE) 

SKICKA EN FÖRFRÅGAN

 
 
 
 
 
Alpe d'Huez
Les Arcs 1800
Les Deux Alpes
Sestriere
Tignes
Val d'Isere
Val Thorens
Annan