VI SÖKER GUIDER

VECKOGUIDE: STÄNGT - ÖPPNAR FÖR SÄSONGEN 24/25 DEN 1. OKTOBER

SÄSONGSGUIDE: STÄNGT - ÖPPNAR FÖR SÄSONGEN 24/25 DEN 1. AUGUSTI


Har du erfarenhet som guide eller inom service kanske du är den vi söker. Missa inte chansen att kombinera arbete och skidåkning i alperna en vecka.

VECKOGUIDE

ÖPPNAR AUGUSTI 2024

Veckoguiderna kör en vecka åt gången. Som veckoguide åker du ner med bussen tillsammans med gästerna, avresa är vanligtvis fredag förmiddag och hem igen med samma buss så att du är hemma igen söndag eftermiddag/kväll veckan efter. Här börjar ditt arbete redan på bussen där du svarar på gästernas frågor och ser till att alla har det bra.

Det är ett krav att du har tidigare guideerfarenhet eller erfarenhet från liknande arbete.


Vi söker även nattvakteroch läkarstudenter som har möjlighet att åka ner en vecka under vecka 7-9.

SÄSONGSGUIDE


Observera att du måste vara minst 20 år för att arbeta som guide hos oss.

VECKOGUIDE

Vill du gärna arbeta som veckoguide i vinter?


Härligt, så ska du fylla i nedanstående formulär. Det är ett krav att du är minst 20 år gammal och vi ser gärna att du har varit guide tidigare alternativt gått en guideskola. Det är obligatoriskt att åka med bussen bägge vägar, datumen du ska räkna med är därför fredag till söndag för varje vecka. Exempelvis så är vecka 7 fredag den 9 februari till söndag den 18 februari.


Hur många platser som finns de olika veckorna vet vi först när alla grupper är stängda för nya bokningar. Vi delar inte ut några platser eller veckor innan den 1 november, så det är först efter det datumet du får svar från oss på din ansökan.


Om du har några frågor så skriv till mia@skivenue.com